Apollo Accelerators

Apollo Accelerators Discussion Forum
»

Search found 4 matches

[ Search found 4 matches ] 
Author Message
majsta
Post subject: Re: VAMPIRE 500V2+ - No Display Posted: Thu 9 Nov 2017 11:11

Replies: 6
Views: 454


Hi, can you please post some pictures of your amiga and DIL/DIP socket.
Can you clean it more?. Then add vampire card, press it with fingers where DIL socket is then try to Power on.
majsta
Post subject: Re: Vampire V2+ order upgrade + questions? Posted: Thu 12 Oct 2017 13:44

Replies: 3
Views: 461


1. Yes 2. I don't make those adapters because I don't own A2000 so I m unable to test them. 3. Answered under 2. 4. There is no reason to stop development or manufacturing designs based on V2, maybe there will be revisions in the future like any hardware manufacturer do, design is more than good for...
majsta
Post subject: Re: Vampire v2 600 - installation problems Posted: Fri 28 Jul 2017 15:27

Replies: 13
Views: 1513


Hi, I can't help like this, can you please join us on IRC so I can try to see what is wrong using TeamViewer.
majsta
Post subject: Re: Hello! Posted: Sun 22 Jan 2017 11:04

Topic: Hello!
Replies: 8
Views: 2068


As everyone probably noticed there were more than few comments all over the place from various ppl that they will sell cards we make inside Apollo-team. This time with Amiten as a test I have send 3 cards, left one for him for promotional purposes and told him to sell two. So far all went good, he s...
Display: Sort by: Direction:
Go to advanced search [ Search found 4 matches ] 

Jump to: 

» The team | Delete all board cookies | All times are UTC+01:00

cron