Apollo Accelerators

Apollo Accelerators Discussion Forum
»

Search found 10 matches

[ Search found 10 matches ] 
Author Message
Ramaza
Post subject: Re: HHexen Posted: Tue 14 Feb 2017 21:58

Topic: HHexen
Replies: 6
Views: 1261


Thx ;-)
Ramaza
Post subject: Re: Ethernet with Vampire V500 V2+ Posted: Tue 14 Feb 2017 15:47

Replies: 29
Views: 6312


Hi.

A quick question, is this for the Vampire A500 v2 only or could it work on the Vampire A600 v2 as well?
Ramaza
Post subject: Re: HHexen Posted: Tue 14 Feb 2017 15:23

Topic: HHexen
Replies: 6
Views: 1261


Hi Arti.

Which version should we take, the nonfpu? i'm not clear on how far the fpu work is on the vampire?
Ramaza
Post subject: Re: Flashing A600 vampire v2 ? Posted: Sat 11 Feb 2017 19:08

Replies: 15
Views: 2443


Hi all.

No, i havn't recieved my USB blaster yet, but i'll do as suggested.

I had a look at the psu, and it's from a A500, very heavy compared to the 1 i use for my A1200, so it's shoudn't be the problem.
Ramaza
Post subject: Re: Flashing A600 vampire v2 ? Posted: Fri 3 Feb 2017 21:40

Replies: 15
Views: 2443


Hi. I don't have an other A600 to test it with, but i fail to see how that could change in the 20 sec it takes to flash the rom, it was working fine before and during the flashing, perhaps it's an idea to add a verify option to the flashingsoftware, i don't know iff that even is possible. I was usin...
Ramaza
Post subject: Re: Flashing A600 vampire v2 ? Posted: Wed 1 Feb 2017 08:00

Replies: 15
Views: 2443


Hi guibrush It's a standard A600, with a ide to cf card adapter and a Gotek drive, that's it. As i have stated earlier, the flashing went fine, at least to the program, it ran it's course and the finished, and as per instruction, i turned it off, waited 10-15 sec and switched it on, but no vampire k...
Ramaza
Post subject: Re: Flashing A600 vampire v2 ? Posted: Mon 30 Jan 2017 12:39

Replies: 15
Views: 2443


Hello TuKo. Thanks for your reply, I'll give it a try when i get home from work, and I'll order a USB blaster from ebay asap, that way i can help others in the area where i live, if the need should occur. anyway, thank's for all the help given from ppl, you can close this thread now. Kind regards, R...
Ramaza
Post subject: Re: Flashing A600 vampire v2 ? Posted: Sun 29 Jan 2017 16:29

Replies: 15
Views: 2443


Hi Marlon. Sounds good, but if i aint mistaken, the ide controller sit's on the Vampire 500 ? i vould still feel better if someone from the tea, could confirm that your statement, is a safe way to do it. I can't be the only user with this question, or rather i won't be once the vampires start rollin...
Ramaza
Post subject: Re: Flashing A600 vampire v2 ? Posted: Sun 29 Jan 2017 13:54

Replies: 15
Views: 2443


Hi Marlon. I get that the Vampire has a kickstart built in, but as i understand it, that kickstart is on the FPGA, together with the core, and my concern is that since i'm flashing the FPGA with a new core, that the Vampire card wouldn't have axcess to my ide/cf card to read the new core during the ...
Ramaza
Post subject: Flashing A600 vampire v2 ? Posted: Sun 29 Jan 2017 11:28

Replies: 15
Views: 2443


Hi all. Is it possible to flash the Vampire V2 without a kickstart or a kickstart v37.299 on a A 600? Reason for me asking this is that my A600 has a V.37.299 kickstart, that dont have any support for IDE or PCMCIA, so i have ordered a newer kickstart from Cloanto, but i dont know when it will get h...
Display: Sort by: Direction:
Go to advanced search [ Search found 10 matches ] 

Jump to: 

» The team | Delete all board cookies | All times are UTC+01:00

cron