Apollo Accelerators

Apollo Accelerators Discussion Forum
»

Search found 10 matches

[ Search found 10 matches ] 
Author Message
fitzsteve
Post subject: Re: Cables/Adaptors needed for CF & CDROM? Posted: Fri 16 Mar 2018 15:59

Replies: 3
Views: 209


Hi Guys, My V2+ has finally been dispatched and I'm just looking to get everything ready for when it arrives now. Obviously I'm going to need a CF adaptor and card but I'd also like to be able run an IDE CD-ROM drive off it as well. Assuming this is possible what sort of adaptors/cables would I nee...
fitzsteve
Post subject: Fantastic Work on Gold 2.7 Posted: Fri 9 Mar 2018 13:56

Replies: 1
Views: 418


Bought my Vamp 500V2 only a few months back when they were available on Amigakit, it felt incomplete without the full FPU support for the applications I wanted to run, now with the added FPU it's a totally different beast. Thanks for the update and continue the great work. I hope to find the time to...
fitzsteve
Post subject: Re: classicWB 3.1 settings for the Vampire 500 V2+? Posted: Fri 9 Mar 2018 13:50

Replies: 5
Views: 648


Classic Workbench has a lot of extra's that rely on (or try to use) FPU. (Picture datatypes for example)

I have a nice Classic Workbench P96 running on my A500+ which is even better now I am on Gold 2.7

Very impressed with how compatible it is with this release :)
fitzsteve
Post subject: Re: VAMPIRE 500V2+ - No Display Posted: Thu 11 Jan 2018 14:35

Replies: 7
Views: 965


Did you try with KS in the socket? It does not say in the Manual to remove the KS.
fitzsteve
Post subject: Re: Got my first Vampire :) Posted: Thu 7 Dec 2017 14:39

Replies: 6
Views: 760


gregthecanuck wrote: *  Thu 7 Dec 2017 12:26
fitzsteve wrote: *  Thu 7 Dec 2017 00:39
Got my IDE cable and all up and running :)
Awesome! :)
Thanks :D
fitzsteve
Post subject: Re: Got my first Vampire :) Posted: Thu 7 Dec 2017 00:39

Replies: 6
Views: 760


Got my IDE cable and all up and running :)
[ attachment ]
20171206_224308.jpg (241.16 KiB) Viewed 682 times
[ attachment ]
20171206_223750.jpg (107.63 KiB) Viewed 682 times
[ attachment ]
20171206_192254.jpg (214.3 KiB) Viewed 682 times
fitzsteve
Post subject: USB Options with Vampire 500 V2+ Posted: Mon 4 Dec 2017 13:19

Replies: 0
Views: 483


Hi Again, I'm wondering if anyone has any success in using clockport adapter in the 68000 socket in conjunction with the Vampire or if there are any other USB options? I would quite like to squeeze a RapidRoad in somewhere or would a Zorro II USB solution be possible by adapter? Thanks in advance fo...
fitzsteve
Post subject: Re: Got my first Vampire :) Posted: Mon 4 Dec 2017 13:16

Replies: 6
Views: 760


gregthecanuck wrote: *  Mon 4 Dec 2017 08:48
Looks very clean! A lucky find and a nice home for your new Vampire. :D
Thanks for the kind words :)
fitzsteve
Post subject: Re: Got my first Vampire :) Posted: Sun 3 Dec 2017 15:12

Replies: 6
Views: 760


A few more pics:

[ attachment ]
20171202_192735.jpg (186.79 KiB) Viewed 758 times
[ attachment ]
20171202_223407.jpg (128.38 KiB) Viewed 758 times
[ attachment ]
20171202_195844.jpg (200.93 KiB) Viewed 758 times
fitzsteve
Post subject: Got my first Vampire :) Posted: Sun 3 Dec 2017 15:11

Replies: 6
Views: 760


Hi, after seeing the Vampire at Amiga32 I have been interested in getting one and when I saw they were available on Amigakit I snapped one up! To complete the partnership I also needed an A500, in fact I was able to find an immaculate A500+ on eBay as local collection which has only been used a hand...
Display: Sort by: Direction:
Go to advanced search [ Search found 10 matches ] 

Jump to: 

» The team | Delete all board cookies | All times are UTC+02:00

cron