Apollo Accelerators

Apollo Accelerators Discussion Forum

Search found 11 matches

[ Search found 11 matches ] Jump to page 1 2 »
Author Message
a500guy
Post subject: Re: Vampire V4 update? Posted: Wed 18 Jul 2018 06:13

 
Replies: 1
Views: 117
 


Get yourself a Vampire V2+ youwont regeret it. I have a V2+ and love it. Its amazing and I plan on getting a V4 when they are released.
a500guy
Post subject: Re: coffin r49 and SAMBA Posted: Sun 10 Jun 2018 05:06

 
Replies: 5
Views: 622
 


Thanks for the link gregthecanuk. I have samba orking now. I need to test my speed but its working so already improved. Olaf is on a bug-fix-a-thon with the SAMBA support. There are updates to the 'development' branch almost every week! Most recent version is 1.147. He keeps fixing old warts and li...
a500guy
Post subject: Re: Coming back to Amiga Posted: Sat 9 Jun 2018 04:18

 
Replies: 9
Views: 1929
 


I came back to amiga after seeing a youtube video with somone turning his rasberry pi into a nic for his amiga 2000. Thats when I found out about the Vampire Accelerators. It was probably almost a 6 month wait for my Vampire 500 V2+ but was worth the long wait and worth every penny. I dusted off my ...
a500guy
Post subject: Re: coffin r49 and SAMBA Posted: Sun 3 Jun 2018 05:48

 
Replies: 5
Views: 622
 


Thanks for the link gregthecanuk. I have samba orking now. I need to test my speed but its working so already improved.
a500guy
Post subject: coffin r49 and SAMBA Posted: Thu 31 May 2018 06:58

 
Replies: 5
Views: 622
 


not sure if this is the right forum for this. Basically I'm trying to mount a SAMBA share and I keep getting the hostname is unknown check spelling. When I go to cli and type ping hostname same spelling and everything it resolves the host from DNS no problem. Do I need to configure something somewhe...
a500guy
Post subject: Re: Roadshow or AmiTCP settings for ethernet on expansion port Posted: Fri 20 Apr 2018 00:34

 
Replies: 8
Views: 511
 


I'm posting this from my Amiga 500. This is my very first post on the internet from my childhood computer. This is very cool. I just needed to copy the v2exp driver from teh SAGA archive and I was surfing. Thanks for all your help :-)
a500guy
Post subject: Re: Roadshow or AmiTCP settings for ethernet on expansion port Posted: Thu 19 Apr 2018 14:34

 
Replies: 8
Views: 511
 


Finally uploaded :) The video quality is not ideal but it is usable. Definitely need to invest in a HD Capture device (using a point-and-shoot camera for video is not the best). Link: https://youtu.be/QiQjTcRKElk Thanks for the great video. I see a problem...my ethernet module light is red not gree...
a500guy
Post subject: Re: Roadshow or AmiTCP settings for ethernet on expansion port Posted: Thu 19 Apr 2018 04:10

 
Replies: 8
Views: 511
 


That would be great...Thank you. I'm running coffin R49 and it already has roadshow demo version installed so it should be simple. But to be honest I have never had ethernet on my Amiga 500 so I'm clueless. I did try to setup a plipbox but was getting errors...figured it was bad but I know this expa...
a500guy
Post subject: Roadshow or AmiTCP settings for ethernet on expansion port Posted: Tue 17 Apr 2018 23:31

 
Replies: 8
Views: 511
 


I'v upgraded to Core 2.9 and the latest saga drivers. I followed the document on how to connect the ethernet module to the expansion port but now i dont know how to setup roadshow or AmiTCP to use the new ethernet adapter. Can someone link me to any instructions/documents
a500guy
Post subject: Re: 1M chipmem apollo core update? Posted: Mon 5 Feb 2018 04:01

 
Replies: 3
Views: 462
 


Thanks for the info. If the ACA500 can do this then I'm sure it can be done with a core update. The vampire 500 v2+ is def the better accelerator of the 2. I'm just going to wait to see before breaking traces and such on my board. I would hate to have to buy an aca500 just to get the chipmem
Display: Sort by: Direction:
Go to advanced search [ Search found 11 matches ] Jump to page 1 2 »
Jump to:
cron