Apollo Accelerators

Apollo Accelerators Discussion Forum

Search found 6 matches

[ Search found 6 matches ]
Author Message
balduin
Post subject: red screen but then it boots fine Posted: Wed 21 Feb 2018 11:39

 
Replies: 1
Views: 395
 


i read on the amiga wiki that a red screen means an error in the kickstart. I didn't remove the old kickrom because it's written that it's not necessary for using the vampire. my amiga rev 5 boots fine with the vampire. i just get a bloody vampire red screen (via scart) before it's booting ;) is tha...
balduin
Post subject: Re: classicWB 3.1 settings for the Vampire 500 V2+? Posted: Sat 17 Feb 2018 10:20

 
Replies: 5
Views: 971
 


Hi mark8564,
thanks for your reply ;).
Sysinfo v4.0 with noFPU worked!
balduin
Post subject: classicWB 3.1 settings for the Vampire 500 V2+? Posted: Fri 16 Feb 2018 17:27

 
Replies: 5
Views: 971
 


I've tried to run an oldschool classicWB 3.1 LITE system configuration on my 8GB CF card and didn't installed Picasso96 yet. My SD-Card also mounts well and get recognized (fat95 DOSDrivers). I finally could get Music-X to start directly from harddisk. Mostly I use my AMIGA for MIDI and music softwa...
balduin
Post subject: Re: trapdoor 512k expansion ram needed? Posted: Mon 12 Feb 2018 15:11

 
Replies: 4
Views: 780
 


that sounds wonderful, thanks!
balduin
Post subject: Re: Micro sd slot on the Vampire 500 v2 Posted: Mon 12 Feb 2018 15:07

 
Replies: 3
Views: 678
 


thanks for posting that video.
"fat95" worked for me too!
tried it with pfs3 but couldn't format the sd0, always got a "not a valid dos disk" failure.
balduin
Post subject: trapdoor 512k expansion ram needed? Posted: Mon 12 Feb 2018 00:11

 
Replies: 4
Views: 780
 


a short question: is the 512k ram expansion compatible with the vampire 500 v2+ or should it be better removed?
Display: Sort by: Direction:
Go to advanced search [ Search found 6 matches ]
Jump to: