Apollo Accelerators

Apollo Accelerators Discussion Forum

Search found 13 matches

[ Search found 13 matches ] Jump to page 1 2 »
Author Message
zekstra
Post subject: Re: A500V2 Expansion Port & ENC28J60 Modules Blues :-) Posted: Tue 22 May 2018 00:02

 
Replies: 7
Views: 520
 


MoRetro, thanks!!
SMB transfer is about 380kb/s.
But still no desirable improvement with internet download. :( only 150-200kb/s
I'll check my router as my PC very often has problems with inet.
zekstra
Post subject: Re: Color-cursor and BW screen on DigitalOut Posted: Mon 21 May 2018 02:18

 
Replies: 9
Views: 626
 


Registration process IS CASE SENSITIVIE !!!
BTW, new core update is available.
zekstra
Post subject: Re: A500V2 Expansion Port & ENC28J60 Modules Blues :-) Posted: Sun 6 May 2018 11:38

 
Replies: 7
Views: 520
 


Well, I'm writting this post from my Vamped A500. :) I achieved 330K over ethernet to my PC (SMB), but http seems to work ok now (much faster opens pages, do not know why), except direct download and ftp, still @60KB max.. I also played high quality MP3 over LAN!! Works great, no glitchis! Have to i...
zekstra
Post subject: Re: A500V2 Expansion Port & ENC28J60 Modules Blues :-) Posted: Sun 6 May 2018 00:56

 
Replies: 7
Views: 520
 


could not make my registered amitcp 4 to work with coffin 51, so i bought roadshow 1.13, latest release.
Do not know should i somewhere setup SPI speed or what? It seems like that kind of issue.
Will try with WB3.1 or 3.9.
zekstra
Post subject: Re: A500V2 Expansion Port & ENC28J60 Modules Blues :-) Posted: Fri 4 May 2018 22:56

 
Replies: 7
Views: 520
 


:lol:
So, I always look carefully what I order.

I am not satisfied with speed of that solution, cann't get more than 60-65 KB/s. Verrry lame...
But better something than nothing.

Cheers!
zekstra
Post subject: Re: {RESOLVED}File transfers on EXP port Posted: Mon 23 Apr 2018 10:39

 
Replies: 11
Views: 738
 


At some point I remember using SMBFS1.74_68K and had no issue downloading/uploading large files to my Win8.1 share.
zekstra
Post subject: Re: Registered A500 V2 board, need recompile for 2.8 Posted: Mon 16 Apr 2018 18:56

 
Replies: 3
Views: 451
 


Mine is not included, yet!! And DigitalOut output is in grayscale, except mouse pointer !!
:lol:
zekstra
Post subject: Re: Color-cursor and BW screen on DigitalOut Posted: Mon 16 Apr 2018 18:53

 
Replies: 9
Views: 626
 


Well, there is not much I can do now. Just to wait. Registration process is a bit slow. Every Vampire card has unique serial number. With every core update, they update list of vampire registered cards and embeds that list somewhere inside core. New update will be at the same website where we regist...
zekstra
Post subject: Re: File transfers on EXP port Posted: Mon 16 Apr 2018 18:48

 
Replies: 11
Views: 738
 


As I read ChangeLog for Core GOLD2.9, they changed pinout for expansion port. I'd be careful when connecting expansions as I can not confirm this change.
zekstra
Post subject: Re: Color-cursor and BW screen on DigitalOut Posted: Mon 16 Apr 2018 00:04

 
Replies: 9
Views: 626
 


I have exactly the same problem!!! Also tried 2.8 and latest 2.9 core, apollo os, wb3.1, wb3.9 , SAGA 1.2, SAGA 1.3... Different cables, even proven ATX PSU taken from A1200 with mediator, radeon and indy, but still no colors. :shock: (Might be wise flashing Vampire with Quartus over JTAG) It's a k...
Display: Sort by: Direction:
Go to advanced search [ Search found 13 matches ] Jump to page 1 2 »
Jump to: