Search found 91 matches

by guibrush
Mon 19 Jun 2017 00:39
Forum: News and announcements
Topic: AGA integration : work in progress
Replies: 1
Views: 345

Re: AGA integration : work in progress

Hi
here is the second video with 8 other games, the early startup menu and a closer look at the scanline effect:
https://www.youtube.com/watch?v=VLrXquz ... e=youtu.be
by guibrush
Fri 16 Jun 2017 16:50
Forum: News and announcements
Topic: AGA integration : work in progress
Replies: 1
Views: 345

AGA integration : work in progress

Hi I just want to show you the nice progress made by the team on the integration of the AGA chipset into the Apollo core. There is still a lot of work to do, but I'm pleased to show you 8 games, included an AGA one, running right now on the Vampire. On the video, you can see that we only use the HDM...
by guibrush
Sat 10 Jun 2017 07:46
Forum: Vampire 600 V2
Topic: A600 won't boot with Vampire V2
Replies: 12
Views: 560

Re: A600 won't boot with Vampire V2

Perfect, I'm happy that you can enjoy now your vampire :-)
by guibrush
Sat 10 Jun 2017 07:45
Forum: General Chat
Topic: PCI/PCIe ?
Replies: 6
Views: 615

Re: PCI/PCIe ?

If you ask for a PCI graphic card on the Vampire, then you didn't get the purpose of the project. The goal of the team is not to bring on the market another RTG / RTA system, that in fact already exist (you already can plug a PCI card into a PCI equiped Amiga4000 or 1200 towerised). RTG and RTA was ...
by guibrush
Sat 29 Apr 2017 09:16
Forum: General Chat
Topic: some progress in gold3
Replies: 0
Views: 278

some progress in gold3

Hi all, I just want to post a nice video made by TuKo to show some big progress made on the gold3. Pleast look carefully the source used on the monitor to understand what's going on :-)
https://www.youtube.com/watch?v=Cyh6HCl ... e=youtu.be
enjoy !
by guibrush
Mon 24 Apr 2017 16:27
Forum: Vampire 600 V2
Topic: [SOLVED] Dead Vampire (?)
Replies: 10
Views: 1043

Re: [SOLVED] Dead Vampire (?)

no problem, glad to see a Vampire coming to life :-)
by guibrush
Thu 20 Apr 2017 07:14
Forum: Vampire 600 V2
Topic: A600 won't boot with Vampire V2
Replies: 12
Views: 560

Re: A600 won't boot with Vampire V2

Hi, well, this is not good. I'm afraid that you have then to send it back to Majsta.
You can come on IRC (irc.freenode.net, #apollo-team) to catch him to sorting up if this board is really from the first batch and to arrange the returning of the board.
by guibrush
Tue 18 Apr 2017 15:56
Forum: Vampire 600 V2
Topic: A600 won't boot with Vampire V2
Replies: 12
Views: 560

Re: A600 won't boot with Vampire V2

OK, PM received and silver9 given. Let's see if it's help ! I hope so :-)
by guibrush
Mon 17 Apr 2017 22:45
Forum: Vampire 600 V2
Topic: A600 won't boot with Vampire V2
Replies: 12
Views: 560

Re: A600 won't boot with Vampire V2

mmmm...... I think it's worth to try one last thing before sending the board back for repair : flashing with quartus an olded core to see if the board can boot it. would you contact me in PM to give me you mail adress, so I can forward you the required file ?
by guibrush
Sun 16 Apr 2017 06:46
Forum: Vampire 600 V2
Topic: A600 won't boot with Vampire V2
Replies: 12
Views: 560

Re: A600 won't boot with Vampire V2

Where are you from ?