Apollo Accelerators

Apollo Accelerators Discussion Forum
»

Search found 30 matches

[ Search found 30 matches ]  Go to page 1 2 3 »
Author Message
Uigiflip
Post subject: Re: Real Amikit on Vampire 600 Posted: Thu 3 Aug 2017 17:20

Replies: 3
Views: 542


I think Pedro has got Amikit X working on vampire
Uigiflip
Post subject: Re: Post-GOLD2 IDE Experiments Posted: Thu 3 Aug 2017 16:57

Replies: 7
Views: 1319


I think Pedro states can Install now with Femu and he's making a custom install for vampires who wish to install amikit X.
Uigiflip
Post subject: Re: Apollo Team announces the Vampire V4 Posted: Thu 3 Aug 2017 16:43

Replies: 56
Views: 38713


Wow, how is apollo team dealing with orders? Read PDF from looks of it, if you have expressed interest you will have choice to change order to v4 for Amiga or standalone version.

Or order from your favourite Amiga reseller.
Uigiflip
Post subject: Re: UNrar 3.80 Posted: Mon 31 Jul 2017 20:39

Topic: UNrar 3.80
Replies: 3
Views: 590


Uigiflip wrote: *  Thu 8 Jun 2017 01:34
https://sourceforge.net/projects/amiga/files/unrar/

unrar 3.10 is actually older than 3.80
I think this will work now with Femu fpu software emulator
Uigiflip
Post subject: Apollo OS IPM and repository Posted: Mon 31 Jul 2017 20:38

Replies: 2
Views: 374


Is the repository set up?

will there be a gui for ipm?

Or IPM through cli / Amiga dos only?
Uigiflip
Post subject: Re: GOLD2.5 Experimental Build Posted: Mon 31 Jul 2017 20:30

Replies: 26
Views: 3000


Just was wondering is gold 3 aga version has stable has gold 2.5 yet?
Uigiflip
Post subject: Re: ATARI 1040 ST at the ready... Posted: Mon 31 Jul 2017 20:27

Replies: 3
Views: 1979


Hi guys I have my nice and clean Atari 1040ST ready for some vampire goodness! This should be interesting in a year or so to see what develops! http://i.imgur.com/rdQItu3.jpg Probably just need different firmware flashed if the Atari is 68000 based is vampire 500 v2 might be able to be utilised
Uigiflip
Post subject: Re: Vampire v2 600 - installation problems Posted: Sun 23 Jul 2017 18:07

Replies: 13
Views: 1037


U haven't pressed hard enough on install to CPU chip, good connection get green then red
Uigiflip
Post subject: Re: Problems with Accelerator installation. Posted: Fri 21 Jul 2017 00:41

Replies: 8
Views: 813


doesn't gvp connect to side expansion port ie 68k lines same has vampire ie 68k socket, or does gvpscsi work with vampire? Just wondered has my a500+ has mkl ide + 8 meg fast ram on 68 k socket and can not use side expansion at same time, has it will conflict with other expansion using same address ...
Uigiflip
Post subject: Re: Coming back to Amiga Posted: Thu 20 Jul 2017 20:56

Replies: 5
Views: 544


if have 32gb card, can just burn Apollo os http://apolloos.weebly.com/ with etcher https://etcher.io/ or other image burning program
Display: Sort by: Direction:
Go to advanced search [ Search found 30 matches ]  Go to page 1 2 3 »

Jump to: 

» The team | Delete all board cookies | All times are UTC+02:00

cron