Apollo Accelerators

Apollo Accelerators Discussion Forum
»

Search found 42 matches

[ Search found 42 matches ]  Go to page 1 2 3 4 5 »
Author Message
gregthecanuck
Post subject: Re: Will the Vampire2 for A600 work with A3000? Posted: Thu 24 May 2018 03:29

Replies: 1
Views: 101


TheBrickM12 wrote: *  Sun 20 May 2018 16:33
Will the Vampire2 for A600 work with A3000?
No. The A3000 and A4000 have a dedicated CPU expansion slot. I don't think the team has yet committed to supporting it in the V4 series.
gregthecanuck
Post subject: Re: more chip ram Posted: Fri 23 Mar 2018 07:00

Replies: 1
Views: 278


Prosonic wrote: *  Thu 22 Mar 2018 11:02
is the dev team going to use the vamp to have more chip ram or will that be orig hardware only?
My understanding is that with Gold V3 the Vampire's RAM will be chip ram. You will be able to have up to 4MB via a setting.

Cheers!
gregthecanuck
Post subject: Re: Vampire V2+ order upgrade + questions? Posted: Tue 20 Mar 2018 03:18

Replies: 6
Views: 1320


My order V2+ 500, and i have paid via paypal 320 EUR. But i have got no confirmation via mail that the payment is ok??? HELP. :roll: /Ubbe Sorry for bad Language from Sweden.......... You are likely ordering from Majsta? You can try contacting him on the IRC channel or via his web site. Suggest try...
gregthecanuck
Post subject: Re: No Color after Gold 2.7 upgrade Posted: Tue 20 Mar 2018 03:14

Replies: 3
Views: 332


19.03.2018 went back to Gold 2.0 and SAGA 0.14 driver today ... there´s the color back on screen You need to register your Vampire. See this thread: http://www.apollo-core.com/knowledge.php?b=1¬e=7962 At some point after registering a future core update will see it as such and remove the black-a...
gregthecanuck
Post subject: Re: Is that order-mail genuine? Posted: Tue 20 Mar 2018 03:12

Replies: 6
Views: 646


stylon wrote: *  Fri 16 Mar 2018 13:04
Thanks - I've finally been allocated mine now - in fact I got the dispatched email today! :D
Awesome!! You get to start with 2.9 core. :)
gregthecanuck
Post subject: Re: Ghosted Drive Icons show up on Workbench after the Gold 2.7 Core update Posted: Sun 11 Mar 2018 11:25

Replies: 2
Views: 173


There is a SFS patch for that.

Check this thread: http://www.apollo-core.com/knowledge.php?b=4&note=13021

Cheers!
gregthecanuck
Post subject: Re: Where to order Posted: Mon 22 Jan 2018 10:00

Replies: 11
Views: 1621


TuKo wrote: *  Sun 21 Jan 2018 21:09
You're in line ;-)
That's the good news.
The bad news is there are 8.455 users ahead of you. :twisted:
gregthecanuck
Post subject: Re: SCSI woes Posted: Fri 19 Jan 2018 10:22

Topic: SCSI woes
Replies: 4
Views: 545


tuf -

Very cool. Thanks for the follow-up!
gregthecanuck
Post subject: Re: Vampire v2 600 stopped working Posted: Wed 10 Jan 2018 09:44

Replies: 2
Views: 447


Hi tassadar -

I suggest you pop into the IRC chat area: http://webchat.freenode.net/?channels=apollo-team

Someone there should pick up your issue. I know the team is super-busy trying to get the 2.7 core and V4 out the door and may not be checking here all that frequently.

Cheers!
gregthecanuck
Post subject: Re: Got my first Vampire :) Posted: Thu 7 Dec 2017 12:26

Replies: 6
Views: 768


fitzsteve wrote: *  Thu 7 Dec 2017 00:39
Got my IDE cable and all up and running :)
Awesome! :)
Display: Sort by: Direction:
Go to advanced search [ Search found 42 matches ]  Go to page 1 2 3 4 5 »

Jump to: 

» The team | Delete all board cookies | All times are UTC+02:00

cron