Apollo Accelerators

Apollo Accelerators Discussion Forum

Search found 40 matches

[ Search found 40 matches ]  Go to page 1 2 3 4 »
Author Message
Post subject: Re: Vampire V2+ order upgrade + questions? Posted: Tue 20 Mar 2018 03:18

Replies: 5
Views: 888

My order V2+ 500, and i have paid via paypal 320 EUR. But i have got no confirmation via mail that the payment is ok??? HELP. :roll: /Ubbe Sorry for bad Language from Sweden.......... You are likely ordering from Majsta? You can try contacting him on the IRC channel or via his web site. Suggest try...
Post subject: Re: No Color after Gold 2.7 upgrade Posted: Tue 20 Mar 2018 03:14

Replies: 3
Views: 117

19.03.2018 went back to Gold 2.0 and SAGA 0.14 driver today ... there´s the color back on screen You need to register your Vampire. See this thread: http://www.apollo-core.com/knowledge.php?b=1¬e=7962 At some point after registering a future core update will see it as such and remove the black-a...
Post subject: Re: Is that order-mail genuine? Posted: Tue 20 Mar 2018 03:12

Replies: 6
Views: 307

stylon wrote: *  Fri 16 Mar 2018 13:04
Thanks - I've finally been allocated mine now - in fact I got the dispatched email today! :D
Awesome!! You get to start with 2.9 core. :)
Post subject: Re: Ghosted Drive Icons show up on Workbench after the Gold 2.7 Core update Posted: Sun 11 Mar 2018 11:25

Replies: 2
Views: 85

There is a SFS patch for that.

Check this thread: http://www.apollo-core.com/knowledge.php?b=4&note=13021

Post subject: Re: Where to order Posted: Mon 22 Jan 2018 10:00

Replies: 7
Views: 760

TuKo wrote: *  Sun 21 Jan 2018 21:09
You're in line ;-)
That's the good news.
The bad news is there are 8.455 users ahead of you. :twisted:
Post subject: Re: SCSI woes Posted: Fri 19 Jan 2018 10:22

Topic: SCSI woes
Replies: 4
Views: 384

tuf -

Very cool. Thanks for the follow-up!
Post subject: Re: Vampire v2 600 stopped working Posted: Wed 10 Jan 2018 09:44

Replies: 2
Views: 311

Hi tassadar -

I suggest you pop into the IRC chat area: http://webchat.freenode.net/?channels=apollo-team

Someone there should pick up your issue. I know the team is super-busy trying to get the 2.7 core and V4 out the door and may not be checking here all that frequently.

Post subject: Re: Got my first Vampire :) Posted: Thu 7 Dec 2017 12:26

Replies: 6
Views: 616

fitzsteve wrote: *  Thu 7 Dec 2017 00:39
Got my IDE cable and all up and running :)
Awesome! :)
Post subject: Re: MMU support Posted: Wed 6 Dec 2017 00:06

Replies: 5
Views: 457

Oh, I definitely understand it not being a priority (and yeah none of my reasons for wanting to do this are good, but I've wanted an excuse to reverse engineer cdtv.device for literally almost my entire adult life), and I'm certainly not going to ask anyone else to do the work - but if there's any ...
Post subject: Re: MMU support Posted: Tue 5 Dec 2017 08:57

Replies: 5
Views: 457

Linux support is not a priority for the Vampire. The team is focused on providing the best "Amiga" experience - hardware plus Amiga operating system. The general consensus (for now) is this: If you want Linux there are plenty of cheap ways to get a Linux system running. Getting Linux running in the ...
Display: Sort by: Direction:
Go to advanced search [ Search found 40 matches ]  Go to page 1 2 3 4 »

Jump to: 

» The team | Delete all board cookies | All times are UTC+01:00