Apollo Accelerators

Apollo Accelerators Discussion Forum
» » »
[New Topic]  Page 1 of 4  [ 79 topics ] Go to page 1 2 3 4 »
Topics Author Replies Views Last post
Roadshow or AmiTCP settings for ethernet on expansion port

a500guy

3

60

Thu 19 Apr 2018 10:22

Drewlio77 >

Vampire HDMI Repeater is a win-win situation

Drewlio77

0

40

Tue 17 Apr 2018 15:08

Drewlio77 >

My Modified Vamperized A500

Sinphaltimus

4

533

Tue 17 Apr 2018 13:03

ronybeck >

Registered A500 V2 board, need recompile for 2.8

tjlazer

3

235

Mon 16 Apr 2018 18:56

zekstra >

(*)Color-cursor and BW screen on HDMI

Smartengine

6

117

Mon 16 Apr 2018 18:53

zekstra >

(*)File transfers on EXP port

Sinphaltimus

8

255

Mon 16 Apr 2018 18:48

zekstra >

(*)classicWB 3.1 settings for the Vampire 500 V2+?

balduin

5

518

Sun 15 Apr 2018 10:55

zekstra >

Core 2.9 slower than the Vampire 600?

Drewlio77

0

49

Sun 15 Apr 2018 00:40

Drewlio77 >

Vampire V2+ order upgrade + questions?

ssick

6

1133

Tue 10 Apr 2018 09:42

ALPHABiT >

Mini Megi Chip

hiroshima

3

252

Sun 8 Apr 2018 06:05

hiroshima >

(*)Coffin r48 - core 2.8 - empty screen with only top WB bar

Amigator

3

226

Tue 3 Apr 2018 12:59

Sinphaltimus >

core 2.8 update brick

gbozkurt

2

220

Fri 30 Mar 2018 10:30

gbozkurt >

trapdoor 512k expansion ram needed?

balduin

4

437

Sun 25 Mar 2018 14:32

darksun9210 >

IDE HD LED activity light mod for A500

tjlazer

1

122

Sat 24 Mar 2018 14:54

Sinphaltimus >

NetPrinter issues in Coffin49 GOLD 2.8 core.

Sinphaltimus

1

111

Sat 24 Mar 2018 14:52

Sinphaltimus >

more chip ram

Prosonic

1

205

Fri 23 Mar 2018 07:00

gregthecanuck >

Cables/Adaptors needed for CF & CDROM?

stylon

3

167

Mon 19 Mar 2018 18:28

Sinphaltimus >

Possible file error in Coffin r49

Sinphaltimus

0

153

Thu 15 Mar 2018 12:31

Sinphaltimus >

red screen but then it boots fine

balduin

1

241

Wed 14 Mar 2018 20:43

Drewlio77 >

[RESOLVED]repo help NOT working

Sinphaltimus

0

155

Tue 13 Mar 2018 11:53

Sinphaltimus >

SATA LED mod

Sinphaltimus

0

126

Mon 12 Mar 2018 14:40

Sinphaltimus >

[RESOLVED-Please Close] - I broke maintenance mode

Sinphaltimus

2

132

Mon 12 Mar 2018 13:35

Sinphaltimus >

[RESOLVED]Core 2.7 Issues

Sinphaltimus

2

673

Mon 12 Mar 2018 00:27

Sinphaltimus >

Ghosted Drive Icons show up on Workbench after the Gold 2.7 Core update

Drewlio77

2

136

Sun 11 Mar 2018 17:38

Drewlio77 >

Registering cosha Vampire 500 V2+?

ElectroBlaster

0

164

Sun 11 Mar 2018 01:17

ElectroBlaster >

Display: Sort by: Direction:
[New Topic]  Page 1 of 4  [ 79 topics ] Return to Board Index | Go to page 1 2 3 4 »

Jump to: 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Forum permissions

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum


» The team | Delete all board cookies | All times are UTC+02:00

cron