Apollo Accelerators

Apollo Accelerators Discussion Forum

Vampire V2 A600 CD-ROM support

Post Reply   Page 1 of 1  [ 5 posts ]
Author Message
paranoicb
Post subject: Vampire V2 A600 CD-ROM support
Posted: Sat 1 Jul 2017 10:58
Offline
 
Posts: 8
Joined: Fri 30 Jun 2017 13:55
 
As the title says i want to use a cd-rom with my a600 v2.
I have a KA60 adapter with sdcard to ide adapter already and on the other side i have an external ide cable for the cdrom. I tried to mount my cdrom with CD0 and hangs the system.
Is there a problem with the scsi.device?

AND PLEASE dont erase my topic again. I purchase a product and have some questions.
If any of the mods can help its ok.


Top
Profile Quote
SpacemonkeyUK
Post subject: Re: Vampire V2 A600 CD-ROM support
Posted: Sat 1 Jul 2017 13:42
Offline
 
Posts: 35
Joined: Mon 5 Dec 2016 11:21
 
I'm guessing you have set the CDROM to Salve as the SD2IDE is always set Master. If i get chance i will try and test this on my rig.


Top
Profile Quote
paranoicb
Post subject: Re: Vampire V2 A600 CD-ROM support
Posted: Sun 2 Jul 2017 11:26
Offline
 
Posts: 8
Joined: Fri 30 Jun 2017 13:55
 
Please do if you have time.
I tried every possible connection and no luck. When you mount cd0: it hangs the system.
Yes SD to Ide is always master and my cd-rom is slave. But I think there is a problem with scsi driver.


Top
Profile Quote
SpacemonkeyUK
Post subject: Re: Vampire V2 A600 CD-ROM support
Posted: Sun 2 Jul 2017 13:39
Offline
 
Posts: 35
Joined: Mon 5 Dec 2016 11:21
 
Tried the Slim IDE CDrom i had, but it's conflicting with the mSata on the Master and i can't get it set to Slave. It just boots the the Floppy disk and no scsi devices are detected. I'll have to try another CDROM drive next week end.


Top
Profile Quote
paranoicb
Post subject: Re: Vampire V2 A600 CD-ROM support
Posted: Sun 2 Jul 2017 16:50
Offline
 
Posts: 8
Joined: Fri 30 Jun 2017 13:55
 
This is my setup with the cd-rom on the left side.
http://imgur.com/LtBvoHb
This is My KA60 Adapter with SD2IDE on the one side and on the other IDE only the CD-ROM in
slave position
http://imgur.com/ofkDoFq
http://imgur.com/V6IMPUX
I cant understand why it crashes . I even tried mounting the CD0: with 3 different CDFS systems and nothing. Simplier method to try if it crashes is the SCSI find app from asimCDFS disk.
I think there is something wrong in ApolloOS with the mounting of the V43.48 of scsi.device


Top
Profile Quote
Display: Sort by: Direction:
Post Reply   Page 1 of 1  [ 5 posts ]
Return to “Help and tutorials”
Jump to:
cron