Apollo Accelerators

Apollo Accelerators Discussion Forum

A600 freezes after getting hot

Post Reply   Page 1 of 1  [ 3 posts ]
Author Message
leof
Post subject: A600 freezes after getting hot
Posted: Fri 15 Jun 2018 14:05
Offline
 
Posts: 2
Joined: Fri 15 Jun 2018 13:59
 
Vampire worked some time without problems. Then the A600 started to lockup. Did very many reseats and tried on other A600: no difference.
As long as my A600 with Vampire V2 (from Majsta) is cool, all is well. After a short while it will freeze/lockup or reset. A reboot will not work: screen halts on display Vampire logo.

Is this a loose contact or cold solder joint? How to check?


Top
Profile Quote
TuKo
Post subject: Re: A600 freezes after getting hot
Posted: Sun 17 Jun 2018 21:06
Administrateur du site
User avatar
Offline
 
Posts: 115
Joined: Thu 17 Nov 2016 23:29
Location: Switzerland
Contact: YouTube
 
Can you please describe your configuration with more details ?

Recapped motherboard ?
Which core revision (and speed) ?
Capacitor mod made or not ?

_________________

A600, V600 V2, A604n+Indi+RTC, CF 32Gb, WiFi
A500+, V500 V2+, Kipper 1MB ChipRAM, CF 32GB, Indivision ECS, ESP8266, Plipbox
A4000D, CS MK2 68060@66MHz 128Mb, Indi MK2cr, CF 16Gb, CV64 4Mb, FastATA MK-VI, Ariadne II


Top
Profile Quote
leof
Post subject: Re: A600 freezes after getting hot
Posted: Sun 17 Jun 2018 23:35
Offline
 
Posts: 2
Joined: Fri 15 Jun 2018 13:59
 
I tried this unmodded Vampire on 3 different A600's. Symptons are the same on all three. Running Gold 2.9. Speed unknown, just downloaded the core from this website.
2 A600's are recapped. One is not recapped, but does not work any more and also needs recapping.


Top
Profile Quote
Display: Sort by: Direction:
Post Reply   Page 1 of 1  [ 3 posts ]
Return to “Vampire 600 V2”
Jump to: