Vampire not starting up :-(

Post Reply
markinnz
Posts: 1
Joined: Wed 10 May 2017 02:26

Vampire not starting up :-(

Post by markinnz » Wed 10 May 2017 02:38

Hi there,

My Vampire has decided to not boot anymore, just get a cyan screen.
The A600 board works fine without the Vampire installed.

Any guesses as to what is happening ?

Mark

User avatar
TuKo
Administrateur du site
Posts: 50
Joined: Thu 17 Nov 2016 23:29
Location: Switzerland
Contact:

Re: Vampire not starting up :-(

Post by TuKo » Mon 29 May 2017 10:53

Bad mount ? Try to remove it, clean CPU pins and remount it.
A600, V600 V2, A604n+Indi+RTC, CF 32Gb, WiFi
A500+, V500 V2+, Kipper 1MB ChipRAM, CF 32GB, Indivision ECS, ESP8266, Plipbox
A4000D, CS MK2 68060@66MHz 128Mb, Indi MK2cr, CF 16Gb, CV64 4Mb, FastATA MK-VI, Ariadne II

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest