Apollo Accelerators

Apollo Accelerators Discussion Forum

No Color after Gold 2.7 upgrade

Post Reply   Page 1 of 1  [ 5 posts ]
Author Message
klumpfuss
Post subject: No Color after Gold 2.7 upgrade
Posted: Sat 17 Mar 2018 22:01
Offline
 
Posts: 3
Joined: Sat 17 Mar 2018 21:28
 
Hello,
today i `ve installed the Gold 2.7 update, after reboot there i have only a black & white screen (the mouse pointer is still red)
i have an OS3.9 installation
looks like this is only a problem with the DigitalOut output
tried to install a clean os 3.9 but this won`t work, after changing to any Picasso 96 screenmode switching to DigitalOut will finish into the same result...


18.03.2018 No changes with Gold 2.8


Top
Profile Quote
klumpfuss
Post subject: Re: No Color after Gold 2.7 upgrade
Posted: Mon 19 Mar 2018 21:18
Offline
 
Posts: 3
Joined: Sat 17 Mar 2018 21:28
 
19.03.2018

went back to Gold 2.0 and SAGA 0.14 driver today ... there´s the color back on screen


Top
Profile Quote
gregthecanuck
Post subject: Re: No Color after Gold 2.7 upgrade
Posted: Tue 20 Mar 2018 03:14
Offline
 
Posts: 46
Joined: Mon 28 Nov 2016 05:33
 
klumpfuss wrote: *  Mon 19 Mar 2018 21:18
19.03.2018

went back to Gold 2.0 and SAGA 0.14 driver today ... there´s the color back on screen

You need to register your Vampire. See this thread: http://www.apollo-core.com/knowledge.php?b=1&note=7962

At some point after registering a future core update will see it as such and remove the black-and-white restriction.


Top
Profile Quote
klumpfuss
Post subject: Re: No Color after Gold 2.7 upgrade
Posted: Tue 20 Mar 2018 20:23
Offline
 
Posts: 3
Joined: Sat 17 Mar 2018 21:28
 
Ahh, i understand now,
the serial number will find a way into the next core update

Thank u for the answer

!Problem solved!


Top
Profile Quote
csc316
Post subject: Re: No Color after Gold 2.7 upgrade
Posted: Fri 22 Jun 2018 16:56
Offline
 
Posts: 2
Joined: Fri 22 Jun 2018 16:54
 
klumpfuss wrote: *  Tue 20 Mar 2018 20:23
Ahh, i understand now,
the serial number will find a way into the next core update

Thank u for the answer

!Problem solved!
I had the same problem (with 2.9 though, not 2.7). Just registered it. How long will it be before a new core update so I can get my color back?


Top
Profile Quote
Display: Sort by: Direction:
Post Reply   Page 1 of 1  [ 5 posts ]
Return to “Vampire 600 V2”
Jump to:
cron