Apollo Accelerators

Apollo Accelerators Discussion Forum
» » »
[Post Reply] [*]  Page 1 of 1  [ 2 posts ]
Author Message
jvdbossc
Post subject: Keeping the orginal CPU in socket. Posted: Wed 8 Nov 2017 20:18
Offline
Posts: 3
Joined: Fri 19 May 2017 19:29
Hi,

Is it possible using risers to cut the two VCC lines feeding 5V to the 68000 and make a piggy backed switch? So I can use the A500 without and with the vampire? So all the lines would be connected exept 5 volt to the 68000 or the vampire..


Top
[Profile] [Quote]
TuKo
Post subject: Re: Keeping the orginal CPU in socket. Posted: Mon 1 Jan 2018 13:41
Offline
Administrateur du site
User avatar
Posts: 99
Joined: Thu 17 Nov 2016 23:29
Location: Switzerland
Contact: YouTube
Not sure to undestand why you want to do that.

_________________

A600, V600 V2, A604n+Indi+RTC, CF 32Gb, WiFi
A500+, V500 V2+, Kipper 1MB ChipRAM, CF 32GB, Indivision ECS, ESP8266, Plipbox
A4000D, CS MK2 68060@66MHz 128Mb, Indi MK2cr, CF 16Gb, CV64 4Mb, FastATA MK-VI, Ariadne II


Top
[Profile] [Quote]
Display: Sort by: Direction:
[Post Reply]  Page 1 of 1  [ 2 posts ] Return to “Vampire 500 V2(+)”

Jump to: 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


» The team | Delete all board cookies | All times are UTC+01:00

cron