Apollo Accelerators
http://forum.apollo-accelerators.com/

Got my first Vampire :)
http://forum.apollo-accelerators.com/viewtopic.php?f=7&t=1840
Page 1 of 1

Author:  fitzsteve [ Sun 3 Dec 2017 15:11 ]
Post subject:  Got my first Vampire :)

Hi, after seeing the Vampire at Amiga32 I have been interested in getting one and when I saw they were available on Amigakit I snapped one up!

To complete the partnership I also needed an A500, in fact I was able to find an immaculate A500+ on eBay as local collection which has only been used a handful of times, otherwise stored. I was delighted to find the condition, not a spec of dust and only a tiny bit of battery leakage. I've already removed the offending battery and just need to bring home some IPA from work on Monday to clean up the little bit of residue left behind.

Here are some pictures, I'm in the process of setting up a 16gb SSD (via WinUAE) in fact it's good to go once my 44way IDE cable arrives in the next few days :)

I also have a 16gb Micro SD card kicking around that I can use for Storage/Data.


[ attachment ]
20171202_204743.jpg (163.62 KiB) Viewed 180 times
[ attachment ]
20171202_204516.jpg (207.6 KiB) Viewed 180 times
[ attachment ]
20171202_193006.jpg (185.02 KiB) Viewed 180 times

Author:  fitzsteve [ Sun 3 Dec 2017 15:12 ]
Post subject:  Re: Got my first Vampire :)

A few more pics:

[ attachment ]
20171202_192735.jpg (186.79 KiB) Viewed 178 times
[ attachment ]
20171202_223407.jpg (128.38 KiB) Viewed 178 times
[ attachment ]
20171202_195844.jpg (200.93 KiB) Viewed 178 times

Author:  gregthecanuck [ Mon 4 Dec 2017 08:48 ]
Post subject:  Re: Got my first Vampire :)

Looks very clean! A lucky find and a nice home for your new Vampire. :D

Author:  fitzsteve [ Mon 4 Dec 2017 13:16 ]
Post subject:  Re: Got my first Vampire :)

gregthecanuck wrote: *  Mon 4 Dec 2017 08:48
Looks very clean! A lucky find and a nice home for your new Vampire. :D
Thanks for the kind words :)

Author:  fitzsteve [ Thu 7 Dec 2017 00:39 ]
Post subject:  Re: Got my first Vampire :)

Got my IDE cable and all up and running :)
[ attachment ]
20171206_224308.jpg (241.16 KiB) Viewed 102 times
[ attachment ]
20171206_223750.jpg (107.63 KiB) Viewed 102 times
[ attachment ]
20171206_192254.jpg (214.3 KiB) Viewed 102 times

Author:  gregthecanuck [ Thu 7 Dec 2017 12:26 ]
Post subject:  Re: Got my first Vampire :)

fitzsteve wrote: *  Thu 7 Dec 2017 00:39
Got my IDE cable and all up and running :)
Awesome! :)

Author:  fitzsteve [ Thu 7 Dec 2017 14:39 ]
Post subject:  Re: Got my first Vampire :)

gregthecanuck wrote: *  Thu 7 Dec 2017 12:26
fitzsteve wrote: *  Thu 7 Dec 2017 00:39
Got my IDE cable and all up and running :)
Awesome! :)
Thanks :D

Page 1 of 1 All times are UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/