Apollo Accelerators

Apollo Accelerators Discussion Forum
» » »
[Post Reply] [*]  Page 1 of 1  [ 3 posts ]
Author Message
balduin
Post subject: trapdoor 512k expansion ram needed? Posted: Mon 12 Feb 2018 00:11
Offline
Posts: 6
Joined: Wed 7 Feb 2018 15:33
a short question: is the 512k ram expansion compatible with the vampire 500 v2+ or should it be better removed?


Top
[Profile] [Quote]
mark
Post subject: Re: trapdoor 512k expansion ram needed? Posted: Mon 12 Feb 2018 09:50
Offline
Posts: 10
Joined: Mon 19 Jun 2017 15:48
Hi i can only advise you as a user on my A 500 plus the trapdoor memory works fine with the vampier
, until gold 2.7 or is it 3.0 comes out any extra chip ram you can get will help programs like whd load to work but that depens on which A 500 you have ,as to if the trapdoor memory is chip ram or not .viewtopic.php?f=12&t=1781
hope this helps
mark


Top
[Profile] [Quote]
balduin
Post subject: Re: trapdoor 512k expansion ram needed? Posted: Mon 12 Feb 2018 15:11
Offline
Posts: 6
Joined: Wed 7 Feb 2018 15:33
that sounds wonderful, thanks!


Top
[Profile] [Quote]
Display: Sort by: Direction:
[Post Reply]  Page 1 of 1  [ 3 posts ] Return to “Vampire 500 V2(+)”

Jump to: 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


» The team | Delete all board cookies | All times are UTC+01:00

cron