Apollo Accelerators

Apollo Accelerators Discussion Forum

[RESOLVED]Core 2.7 turns my power LED off.

Locked   Page 1 of 1  [ 5 posts ]
Author Message
Sinphaltimus
Post subject: [RESOLVED]Core 2.7 turns my power LED off.
Posted: Fri 9 Mar 2018 13:00
Offline
 
Posts: 75
Joined: Tue 11 Jul 2017 16:15
 
See my last comment here - this is resolved. Please close.

Hey guys, check out this facebook topic in the Vampire group: https://www.facebook.com/groups/1426384 ... &ref=notif

Core 2.5 leaves my power LED on, Core 2.7 turns off my power LED right after the vampire boot screen.
with core 2.7 I can boot to WB3.1 floppy and the LED stays on, but always booting to internal hdd, core 2.7 turns it off right away.

I think there is a bug someplace, perhaps check into it?

I have an A500 Rev5 mainboard.


Last edited by Sinphaltimus on Thu 15 Mar 2018 19:25, edited 1 time in total.

Top
Profile
Sinphaltimus
Post subject: Re: Core 2.7 turns my power LED off.
Posted: Sat 10 Mar 2018 17:48
Offline
 
Posts: 75
Joined: Tue 11 Jul 2017 16:15
 
Pic 1 booted from WB31 floppy (as seen on smaller screen on top of tower) - Power LED remains on (just below silver and black Commodore A500 badge) - You can see the Vampire boot screen on the big screen to the right while I did this.

[ img ]

Pic 2 booted from Coffin r48 on hdd (as seen on bigger screen to the right) - Power LED remains off (just below silver and black Commodore A500 badge).

[ img ]


Top
Profile
Sinphaltimus
Post subject: Re: Core 2.7 turns my power LED off.
Posted: Sat 10 Mar 2018 18:28
Offline
 
Posts: 75
Joined: Tue 11 Jul 2017 16:15
 
AND FOR THE RECORD.....

I have a power LED on my power switch.
I also have a power LED on my GoTek.

So not having the power LED from my Amiga is not the end of the world, just a weird thing to have happen with Coffin r48. Could be a side effect of something else that might be wrong. Maybe a harmless bug someplace. But certainly *NOT* expected behaviour and something I think should be clearly defined as to why this happens and if there are other negative side effects to the cause.

Otherwise, I have other power LEDs to rely on, but what is causing this to happen with the A500 r5?


Top
Profile
Sinphaltimus
Post subject: Re: Core 2.7 turns my power LED off.
Posted: Mon 12 Mar 2018 14:41
Offline
 
Posts: 75
Joined: Tue 11 Jul 2017 16:15
 
Here you can see where coffin r48 turns off my power LED as soon as the Vampired logo goes away. As shown in the photos above, the power LED stays on when booting from floppy so it is definitnelty an issue with coffin r48.

https://www.facebook.com/SExmortus/vide ... nref=story


Top
Profile
Sinphaltimus
Post subject: Re: Core 2.7 turns my power LED off.
Posted: Thu 15 Mar 2018 19:24
Offline
 
Posts: 75
Joined: Tue 11 Jul 2017 16:15
 
SOLVED! i am able to toggle my power LED back on with this utility -

http://aminet.net/package/util/cli/AFSwitch


Top
Profile
Display: Sort by: Direction:
Locked   Page 1 of 1  [ 5 posts ]
Return to “Closed topics”
Jump to:
cron