Apollo Accelerators

Apollo Accelerators Discussion Forum
» » »
[Post Reply] [*]  Page 1 of 1  [ 3 posts ]
Author Message
hawkeye
Post subject: New to vampire with A2000 questions (newbie) Posted: Sat 5 May 2018 12:37
Offline
Posts: 1
Joined: Sat 5 May 2018 12:29
Hi,

Since some weeks I again own an A2000. Back in the days I owned an A2000 and want to relive the retro moments :) Also the reason I choose the A2000 and not an A500/600/1200/etc... I had the A2000 which has a special place in my heart.

Some weeks ago I had the opportunity to order the Vampire V2+ but I cancelled the order because I have many unanswered newbie questions and saw the V4 announcements.

The first thing that catch my eye is the network connection.

Now my questions:

I want to be able to play/run OCS games/demos/apps but on my 1084S monitor, no LCD/new monitor/HDMI...

- is it mandatory to connect the Vampire to HDMI and 1084? is it or will it be possible to connect only the 1084?
- I have now a KS 1.3/2.04 switch, I understood the Vampire runs it own KS, presumably 3.1?
- where to find/buy brackets to lead the connections/connectors to the back so it can 'neatly' be connected
- I have now an A2091 with SCSI2SD, what to do with this? Can it coexist or not necessary?

Hope the preorder of the V4 can soon begin.

Thanks,
HAWKEYE


Top
[Profile] [Quote]
Ludiks
Post subject: Re: New to vampire with A2000 questions (newbie) Posted: Sun 13 May 2018 14:18
Offline
User avatar
Posts: 2
Joined: Thu 5 Apr 2018 08:35
Hi,
I have a A2000 also, for the same reasons as you. :roll:
Wanted a V2 but now I wait for a V4 to avoid troubles.

I think we are several A2000 lovers in this case.

Interesting post :)

_________________

†OverClocked Floppy-Disk†


Top
[Profile] [Quote]
Marchie
Post subject: Re: New to vampire with A2000 questions (newbie) Posted: Thu 17 May 2018 18:41
Offline
Posts: 26
Joined: Tue 22 Nov 2016 07:57
I have a V2 in an A2000, to answer the OP questions:

The V2 + also has an expansion port that you can get an Ethernet adapter for.

You can run it entirely through the RGB on your Amiga to a 1084 if you want to (I do).

Yes, the Vamp has it's own ROM image on-board, don't know what version, but it looks like 3.1 to me.

You can buy brackets on Ebay for the CF card, HDMI, etc if you want to.

I have had issues getting SCSI to work - SCRAM2000 card failed and I tried a 2091 which also failed, I hear other have had success with the 2019 though, you may just need to latest ROM version.

Hope that helps you decide, V2+ is awesome, but don't want to talk you out of a V4 if you're patient and want to spend the extra money.


Top
[Profile] [Quote]
Display: Sort by: Direction:
[Post Reply]  Page 1 of 1  [ 3 posts ] Return to “Upcoming products”

Jump to: 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


» The team | Delete all board cookies | All times are UTC+02:00

cron